Ismerd meg a Graph Project Solutionst, hogyan tette nyomonkövethetővé az ajánlatadási folyamatát?

Bevezető

Manapság számos kihívással néznek szembe a cégvezetők, legyen akár egy induló vállalkozás vagy már egy érett nagyvállalat. Mérettől és iparágtól függetlenül, az eredményesség és a tisztánlátás kulcsfontosságú minden üzletágban. Az eredményesség és a profitabilitás kéz a kézben jár, amit illik folyamatosan monitorozni és felülvizsgálni, pláne egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli gazdasági környezetben.

Szerencsére egyre több cégvezető ismeri fel, hogy a kiszámíthatóbb cégműködéshez, érdemes egy független szakértőt felkeresni aki segít kihozni a legtöbbet a vállalkozásából.

Ismerjétek meg a Graph Project Solutionst!

Nagy Csaba 12 év programozói múlttal és több száz órányi gyakorlati oktatói múlttal a háta mögött segít a vállalkozások folyamatait optimalizálni. 2006 óta foglalkozik vállalati projekt menedzsmenttel, hatékonyságnöveléssel amit már számos szektorban sikerre vitt, a gyógyszeripartól kezdve az IT területen át egészen az űrtechnikáig. A Graph Project Solutions fő küldetése, hogy egy vállalatnál az adott rendszer minél hatékonyabban működjön és a legtöbbet hozza ki a vállalkozásból, mindezt olyan alapkövekre építve mint: tervezés, folyamatoptimalizálás, projektmegvalósítás és okos rendszerek alkalmazása.

Mivel nincs két egyforma cég, nincs két egyforma kihívás sem, ezért a digitalizáció, a hatékonysági tanácsadás és az oktatásra is nagy hangsúly kerül. Így egy vállalat igazán kitudja aknázni, felfedezni az erőforrásait és egyben átállhat egy kölséghatékonyabb működésre. Az átlátható működésnek köszönhetően egy vállalat még tervezhetőbbé és kiszámíthatóbbá válik, ami valljuk be hogy az állandóan változó gazdasági környezetben, már helyzeti előnynek számít.

Az alapító lételeme, hogy a legújabb és legmodernebb digitális megoldásokat alkalmazza és kutatja, amik lehetővé teszik a folyamatok automatizálását. Így esett a választása a Droposalra, ami nyomonkövethetővé tette számára az ajánlatadási folyamatot.

A kihívás

Mivel az alapító lételeme, hogy folyamatosan keresi a legújabb hatékonyságnövelő megoldásokat, megfogalmazódott benne, hogy kiegészítse meglévő megoldásait egy kiegészítő szoftverrel. Az idáig vezető okok voltak, hogy:

  • Egyszerűen már elavultnak találta a Wordben készített ajánlatokat.
  • Korábban nem használt ajánlatkészítésre és utánkövetésre külön rendszert.
  • “Kézi vezérléssel” manuálisan történt az eddigi ajánlatadás.

Miért a Droposalt választottad a problémák megoldására?

  • “Modern, kreatív megoldás, nyomon követhetővé teszi az ajánlatadási folyamatot.”
  • “Nem különösebben volt nehéz az elsajátítása, elég jól ki lett találva.”
  • “Gördülékeny együtt dolgozni a Droposal csapatával, a felmerülő kérdésekre gyorsan reagálnak.”

Ügyfélvélemény

“A Droposal mellett döntöttem, mert jómagam is ezzel foglalkozom és folyamatosan olyan szoftvereket keresek és használok, amik lehetővé teszik a folyamat-automatizálást.

A jövőbeni fejlesztési elképzelések alapján, ezt találtam alkalmasnak arra, hogy kiegészítse a jelenleg használt rendszereket.”

– Nagy Csaba, a Graph Project Solutions alapítója

Az iparágadban miért van szükség hasonló szoftverre?

“Mert siralmas hatékonysággal működnek a cégek, amin változtatni kell.”

A jövőben is szívesen használod majd a Droposalt? Ajánlanád más cégeknek?

“Persze. Hosszú távra választom ki a szoftver megoldásokat.”

“Igen, már megtettem néhányszor.”

Összegzés

A Graph Project Solutions példájából is láthatjuk, hogy a Droposal szolgáltató cégeknek is kiváló kiegészítő szoftver lehet, a meglévő megoldások mellett. Továbbá, jelentősen csökkenthetjük az ajánlat utánkövetéssel és ajánlatok nyomonkövetésével töltött időt.

Ha Te is szeretnél hasonló eredményeket elérni, regisztrálj a Droposalra, és próbáld ki 7 napig ingyen!

További esettanulmányaink