Hogyan spórolt időt a Tiszta Kültér és csökkentette pár percre az ajánlatkészítéssel töltött időt?

Bevezető

Minden vállalkozásnak szüksége van arra, hogy lenyűgözze vevőit és növelje hatékonyságát. Pláne egy dübörgő iparágban, ahol nyüzsögnek a versenytársak és az árérzékenyek vevők.

A Tiszta Kültér már korán felismerte a kihívást, és azt hogy hogyan tud kiemelkedni a tömegből.

Ismerjétek meg a Tiszta Külteret!

A Tiszta Kültér külső felületek magasnyomású vizes tisztításával foglalkozik úgy mint háztetők, kerítések, járdák, kocsibeállók, lépcsők, lakóházak, benzinkutak, garázsok, teraszok, beton, műkő, természetes, kövek, járólapok, síremlékek, homlokzatok, medencék és hajók tisztítása.

A professzionális magas minőségű szolgáltatáshoz ipari minőségű berendezéseket használnak, így minden esetben a legjobb eredményt kapjuk, így a felületek ismét újkori állapotukat nyerhetik el.

A Tiszta Kültér 2021-ben kezdte el használni a Droposalt. Kezdetben a cél olyan ajánlatok készítése volt, amellyel első látásra elnyeri a vevői tetszését.

A kihívás

A Tiszta Kültér számára a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy önállóan magas minőségű ajánlatot tudjon készíteni partnerei részére. Egyszerű árkommunikáció helyett, hogyan tudja magas minőségű szolgáltatását ajánlatában visszatükrözni. Mindezt mind megjelenésben, mind tartalmilag anélkül, hogy az ajánlat készítéshez külön humán erőforrást kellene alkalmaznia a növekvő vállalkozásnak.

Hogyan segített a Droposal használata a korábbi kihívások leküzdésében?

A Droposal megkönnyítette a napi adminisztrációs munkát. Ami korábban döcögősen ment, később teljesen probléma mentessé vált. A Tiszta Kültér cégvezetőjének fontos volt, hogy mobiltelefonról és asztali gépről egyformán megoldható legyen a gyors, minőségi ajánlatkészítés. A Droposallal külső helyszínről, kiszállásnál, felmérésnél, mobiltelefonról útközben is lehetségessé vált a gyors ajánlatadás.

“Pillanatok alatt, akár pár perc alatt tudok olyan magas szintű árajánlatot készíteni, pár gombnyomással amiért máshol erre külön embereket foglalkoztatnak a cégek.”

Miért a Droposal mellett tetted le a döntésed?

“Számomra kézenfekvő, gyors, és kielégítő a Droposal használata. Kerestem már korábban is megoldást, de egyszerűen nem találtam jobbat a piacon.”

Mennyire volt nehéz elsajátítani a Droposal használatát?

“Egyáltalán nem volt nehéz, érthető és átlátható a felület. Emellett fantasztikusan gyors és profi az ügyfélszolgálat segítőkészsége”

Eredmények

  • Egyszerű ár kommunikáció helyett, magas minőségű testreszabott értékajánlat kommunikálása partnerek felé.
  • Korábban az ajánlatkészítésssel töltött idő több órát vett igénybe, a Droposal segítségével sikerült pár percre csökkenteni.
  • Feleslegessé vált a vállalkozásnak külön irodai alkalmazottat felvenni ajánlatkészítésre.

Ügyfélvélemény

“A saját munkával töltött időmet segítette, míg előtte több óra volt egy ajánlat elkészítése a Droposallal pár perc. Ez megfizethetetlen.”

– Földszín Ádám, Tiszta Kültér alapítója

Összegzés

A Tiszta Kültér példáján keresztül láthatjuk, hogy hogyan tűnhet ki egy fejlődő vállalkozás magas minőségű szolgáltatásával a konkurenciái közül. Mindezt úgy, hogy csökkenti az ajánlatkészítéssel töltött időt, és további jelentős időt spórol meg a cégvezetőnek.

Ha Te is szeretnél hasonló eredményeket elérni, regisztrálj a Droposalra, és próbáld ki 7 napig ingyen!

További esettanulmányaink