Egészítsd ki meglévő CRM-ed vagy ERP-d hatékonyságnövelő eszközünkkel!

A legújabb felhőalapú technológiák előnyeinek kihasználása érdekében már nem szükséges a meglévő CRM és ERP rendszered lecserélése. A jövőbe tekintő vállalatok most más megközelítést alkalmaznak, és inkább új, innovatív alkalmazásokat használnak, amik tökéletesen egészítik ki a már meglévő szoftverüket és ezzel bővítik a rendszer jelenlegi képességeit, így versenyelőnyre tesznek szert.

Sokan eljutnak odáig, hogy észreveszik, hogy más vagy jobb megoldás kell egy-egy munkafolyamat felgyorsításához és leegyszerűsítéséhez, ám sokszor abba a hibába esnek, hogy nem a jelenlegi működő rendszert fejlesztik valamilyen plusz szoftverrel, hanem inkább teljesen lecserélik azt, ezzel akár nagyobb kárt okozva, mint amennyit segítenek hosszú távon. Ha a mostani programok, amiket használ a céged teljesen jól működnek, csak egy-két funkció van, amit hiányolsz, semmiképp se dobd a kukába, inkább keress egy olyan lehetőséget, amit könnyen integrálhatsz hozzá.

Ilyen hiányosság lehet az, hogy ezek a rendszerek nem képesek az árajánlatok készítésére, kezelésére és kiküldésére, csupán adatokat tárolnak ezekről, így erre gyakran próbálnak megoldást találni a cégvezetők. Aki még mindig Excelt, Wordot, vagy akár PowerPointot használ erre a munkafolyamatra, az azt kockáztatja, hogy ügyfeleket veszít, és időt meg energiát pazarol. Erre már vannak sokkal hatékonyabb, minden igényt kielégítő szoftverek, mint például a Droposal. És a jó hír az, hogy ezzel a programmal nem szükséges sem egy nemrégiben bevezetett CRM rendszert, sem egy már régóta jól bevált ERP-t lecserélni, hiszen együttműködik ezekkel a platformokkal, és más üzleti technológiákkal is, mint például webáruház motorokkal. Ezáltal segít az adatok integritásának és a rendelések pontosságának megőrzésében vagy akár megteremtésében.

A Droposal elsődleges célja, hogy elősegítse az ajánlatkészítés folyamatát felgyorsítva az ajánlat tételt, a hibák kiküszöbölését, és, hogy javítsa a felhasználói élményt, azáltal, hogy minden adat könnyedén, egy helyen található és ezáltal átlátható. Tehát, függetlenül attól, hogy hogyan értékesít a céged, lehet az B2C vagy B2B, a Droposal testreszabhatóságának köszönhetően bármilyen profilú cégnek segítséget nyújthat, legyenek annak az ajánlatai bármennyire is komplexek.

Egy árajánlat készítő szoftver és egy CRM / ERP, vagy akár egy webáruház motor nyitott api integrációja segíti az értékesítési képviselőket, hogy gyakorlatilag bármely iparág számára könnyen legeneráljanak egy jól szerkesztett termék és/vagy szolgáltatás ajánlatot, ideértve a webshopokat, a feldolgozó ipart, IT cégeket és még sok mást.

UNAS integrációnknak köszönhetően akár több tízezer terméket pár kattintással feltölthetsz az ajánlattételek közé, így egyharmad időre csökkentheted az ajánlatkészítési időt!

Nézzük meg pontosan miben egészíti ki a meglévő rendszered a Droposal!

Gyorsabb és hatékonyabb üzletkötés

A Droposal lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a manuális módszerekhez képest lényegesen gyorsabban küldjenek ki árajánlatokat, így több üzletet tudnak kötni jóval kevesebb idő alatt. Az ajánlatok létrehozása és elküldése csak néhány kattintást és másodpercet vesz igénybe, ráadásul olyan dokumentumot generálhatsz ilyen rövid idő alatt, amely a céged arculatához igazodik, és több sablon közül is választhatsz, vagy akár saját egyedi sablonodat is kialakíthatod.

Az e-mail integrációnak köszönhetően, nem csak gyorsan készítheted el a pdf fájlt, de egyből el is küldheted a megfelelő címzettnek, így nem kell a többi más témájú levelezésed között keresgélni.

Egy olyan értékesítési csapat, amely ezáltal okosabban és gyorsabban működik, jobban tud teljesíteni és könnyebben eléri a kitűzött célokat. A rövidebb értékesítési ciklus és a jól elkészített árajánlat növeli az üzletkötés valószínűségét, ezáltal növeli a bevételt is.

Automatizáció és nyomon követés

Azon felül, hogy a szoftver mindent felgyorsít az értékesítési folyamatban, van amit ráadásul teljes mértékben automatizál is, és ez az, ami igazán a fenntartható siker kulcsa. A Droposal / CRM / ERP együttműködés akkor működik a legjobban, ha tulajdonképpen a szoftverek önmaguktól működnek és nem kell néhány folyamatot manuálisan elvégezni. A nyomon követés a Droposal segítségével teljesen automatikus lehet, ami fontos szempont egy árajánlat készítő szoftver esetében. Ennek a funkciónak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy egy-egy kiküldött ajánlat elfelejtődik, és nem kell hosszadalmasan kutakodnod az e-mailjeid között, hogy újra felkeress egy potenciális ügyfelet. Ezt mind megteszi helyetted a szoftver.

Felhőalapú megoldás

Mivel a Droposal egy felhőalapú megoldás, nem kell semmit telepíteni, drága hardvert vásárolni vagy extra pénzt költeni a szoftver karbantartására vagy bevezetésére. Ezáltal azonnal és könnyedén el lehet kezdeni a használatát.

Az árajánlat készítési folyamat is meglehetősen egyszerű a Droposallal, ráadásul a vásárlás előtt ingyenesen ki lehet próbálni 7 napig , mindenféle kötelezettség nélkül, még bankkártya információt sem kell megadni.

Tudj meg még többet integrációinkról és próbáld ki kötelezettség nélkül!

Oszd meg te is, de csak ha tetszett