Alapfogalmak – Próbaidőszak (2. rész)

Az elmúlt években jelentősen megváltozott a vállalkozások gondolkodása, és igénye szoftverek területén, különösen ami a szoftver vásárlást érinti. Mondhatjuk, hogy az elmúlt évek megkövetelték, hogy az ügyfél kényelmét és döntési folyamatát előtérbe helyező megoldások szülessenek.

A hagyományos szoftverfejlesztő cégek, értékesítők, specialisták és szakértők garmadát alkalmazza, hogy elnyerjék a vállalkozások bizalmát és megtörténjen egy sikeres szoftver eladás. Mindez rengeteg időt, kötöttséget és energiabefektetést igényel mindkét fél részéről.

Pedig amiből minden vállalkozásnak egyre kevesebb van az az idő.

Ma már egy fejlődő vállalkozás nem teheti meg hogy hónapokat kávézgasson és beszélgessen egy – egy  szoftver tanácsadóval. Az idő töredéke alatt a versenytársaik gyorsabb döntéshozással beruháznak egy modern szoftverre és megelőzik őket. Elég ha csak az elmúlt pár év változásaira gondolunk, amit a Covid hozott a vállalkozások életébe.

Saját kutatásunkból kiderült, hogy a Covidnak köszönhetően a vállalkozások ügyfelei türelmetlenebbé váltak, az azonnali gyors online megoldásokat preferálják. A covid hozta digitalizáció nem csak a vállalkozások életébe tört be, hanem az ügyfelek életébe is. Előtérbe került a kényelem.

Már nem várnak az ügyfelek napokat és heteket egy válaszra, aki későn válaszol egyszerűen kiesik. Az ügyfelek hozzászoktak, hogy egy pár kattintással minimális várakozással gyorsan hozzájuthatnak a kívánt termékhez vagy szolgáltatáshoz.

Összefoglalva, a vállalkozások reagálva a megváltozott ügyfél igényekre, a gyors, kompakt és azonnal elérhető szoftveres megoldásokat keresik, hogy elsőként tudják kiszolgálni az ügyfeleiket. Ennek kapcsán jelentek meg a modern előfizetéses alapú szoftverek, amik a gyorsaságot, hatékonyságot és az ügyfélélményt helyezik a középpontba. A modern szoftverek általában biztosítanak ingyenes próbaidőszakot, ami elősegíti a vállalkozások kényelmes döntéshozását.

Mit jelent az ingyenes kipróbálási időszak?

Azt jelenti hogy megnézheted a rendszer működését, kipróbálhatsz egyes funkciókat, ami segít eldönteni, hogy előfizetsz-e a rendszerre vagy sem. Lényegében, van lehetőséged kóstolóra, mielőtt megvennéd az egész tehenet. Mindezt akár az otthonod kényelméből vagy egy okos eszközről kipróbálva.

A próbaidőszak, a rendszer kipróbálására ad lehetőséget, nem arra szolgál, hogy visszaéljenek az ingyenes időszakkal. A próbaidőszak alatt egy limitált funkcionalitású rendszert lehet kipróbálni, ami arra szolgál, hogy betekintést adjon a rendszer működésébe, ahol letesztelheted, hogy a vállalkozásodnak megfelelhet-e a rendszer. A próbaidőszak időtartama limitált, általában hét, tizennégy, de ritkább esetben előfordulhat akár 30 napos próbaidőszak is.

A próbaidőszak után, ha a rendszer elnyerte a tetszésed akkor előfizethetsz. Előfizetés esetén már élesben használhatod a rendszert teljes funkcionalitásban. Nézzük milyen előnyökkel szolgál egy ingyenes kipróbálási, de hívhatjuk próbaidőszak is a Droposalnál!

A próbaidőszak előnyei:

  1. Nem kérünk bank kártya adatokat
  2. Kipróbálhatod a rendszert, mielőtt előfizetnél.
  3. Megismerhetsz egy modern rendszert.
  4. A kipróbálási időszak ingyenes
  5. Önállóan kipróbálható.
  6. Nem kell hozzá szoftver tanácsadó és oktatás sem.
  7. Nincs kötelezettség
  8. Regisztráció után automatikusan elindul a 7 napos kipróbálási időszak.
  9. Nincs további teendő ha a 7 nap lejár. Automatikusan megszűnik a próbaidőszak. Nem kell a lemondással bajlódni.
  10. Nem tároljuk próbaidőszak megszűnésével az adatokat.

Ha a cikkünk alapján kedvet kaptál a kipróbáláshoz regisztrálj soron következő webinárunkra, ahol részletesen megismerkedhetsz a Droposal működésével, vagy próbáld ki ingyenesen! Kattints a linkre, regisztrálj próbaidőszakra és 7 napig használhatod a szoftvert díjmentesen, kötelezettségek nélkül.

Oszd meg te is, de csak ha tetszett